Totaalconcept voor gevelelementen

Aannemers passen bij het bouwen van woningen steeds vaker tunnelbouw toe, waarbij vooraf gefabriceerde, houten gevelelementen in hun geheel aan de voor- en achterzijde worden geplaatst. Deze methode verhoogt de snelheid van het bouwproces navenant. Daar komt bij dat veel bouwbedrijven kampen met een tekort aan vakmensen en zij dankzij deze manier van werken zijn minder ‘handjes' op de bouwlocaties nodig.

 

Wij hebben de afgelopen jaren bewezen dat we op het gebied van kant- en klare gevelelementen een heel betrouwbare leverancier zijn, die zijn afspraken nakomt. We weten bovendien constant een zeer hoog kwaliteitsniveau te handhaven en kennen de wensen van onze klanten door en door. Aannemers selecteren ons dan ook steeds vaker als co-maker bij het uitvoeren van omvangrijke projecten. Zo verzekeren zij zich van continuïteit in het bouwproces. Daarnaast reduceren zij met de vakkundig geprefabriceerde gevelelementen hun faalkosten aanzienlijk, zo blijkt in de praktijk.

 

Er komt steeds meer variatie in gevelelementen. De steeds hogere vereiste isolatiewaarden zijn daarvan o.a. de oorzaak. In onze eigen, moderne fabrieken waar (onderdelen van) gevelelementen worden gemaakt, kunnen wij in alle gewenste variaties voorzien. We leveren zo goed als alles op het gebied van gevelelementen, waaronder geveltoppen. Het aanbrengen van gevelbekleding hoort bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden. Dat scheelt weer schaarse vakmensen op de bouwplaats.